Eina Azman Mohon Ibu Afiq Muiz Mohon Maaf Kepadanya

May 15, 2013

assalamualaikum. selamat petang fellow's ^^

ok, PG kalau tak masuk laman web abg nara aka beautifulnara (BN), memang tak sah.  PG suker dengan blog abg nara, simple, kemas dan ada sahaja benda yang terkini dari abg nara. dan lagi yang membuatkan PG suker is, entry abg nara selalunya berkesinambungan dari awal till akhir sesuatu cerita. korang yang tak pernah lawat abg nara blog, bolehlah ziarah abg nara kat sini BeautifulNara.

dan yang ni cerita terkini yang menarik hati PG nak baca. kisah pergaduhan di antara ibu afiq muiz, afiq muiz sendiri dan dikatakan, eina azman terbabit dalam pergaduhan tersebut. korang boleh baca kat sini, sini dan sini ^^ sapa tak kenal dengan afiq muiz dan eina azman, mari sini babab sat :D mereka pernah bergandingan dalam drama keluaran tv3 hari tu. cinderella ape ke tajuknya tu, PG pun da lupa :D



afiq muiz dan eina azman
sesuai ape dorang dua kan? ^^


ibu afiq muiz

so, lepas ni. harap2nya mereka akan dapat berbaik semula. bawa bincang elok. ye la, air di cincang pakai parang sekalipun, memang tak kan putus. begitulah juga hubungan ibu bapa dan anak-anak. kredit to abg nara aka beautifulnara.

salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. MAK AFIQ X SALAH

    ReplyDelete
  2. X BAIK JADI ANK DERHAKA

    ReplyDelete
  3. hi anonymous ^^
    tak pe, kita just perhatian kan sahaja apa kesudahan cerita mereka ya ^^ kita doakan yang terbaik untuk mereka anak beranak.

    ReplyDelete
  4. apakan daya eina azman lebih suka singh... duit oh duit.....power pon power..huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images