D&M Sale

May 02, 2013

assalamualaikum again fellas ^^ wa, rajinnya PG make entry hari ni kan. ok, lunch tadi sempat menyempat soping seluar keja. ada sale dekat d&m dan memandangkan PG memang jarang beli seluar keja, so PG grap satu helai seluar.


seluar PG after sale rm33.90 ^^

seluar ni size M. sekarang PG da pakai size M. dulu, size S je. huhu. tapi size M ni pun da rasa macam nak hampir sempit juga. mungkin sebab lepas lunch je tadi, terus pi cari seluar keja. kebetulan sebenarnya. tak merancang pun nak pi beli seluar. ni pasal cik mimi kawan PG tu la. dia nak beli shoes. memandangkan PG tak nak beli shoes lagi, PG ronda d&m pula. dan memandangkan kedai doos dan d&m setingkat beza, tapi kedudukan kedai yang sama, maka PG kat atas, dia kat bawah ^^ dan bertemu siap angkut beg plastik sorang-sorang :D

menghilangkan stress pun boleh dengan cara mensopingkan diri. tapi, kenalah beringat, duit poket tu cukup ke dak :D

salam. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. duet xdee pon leh stress tyme rs nk shopping..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul juga tu combi ^^
      da nampak yang berkenan kan. tup-tup duet pula tak de. memang stress la gayanya. ahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. sekali sekala kan dear. kemarin kalau keluar rumah, baik tak payah la. jem giler jalan raya :D

      Delete
  3. heeee lepas shopping menyesal eh.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. menyesal tak sudah kalau duet da kurang ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images