CPUV Campaigns Earn #TERIMA KASIH NUFFNANG

May 02, 2013

assalamualaikum fellas ;)

PG nak share dengan kengkawan PG kat sini, yang mana akhirnya blog Puan Gojes ni telah pun menerima CPUV yang pertama. yahoO! tak terkata dengan kata-kata nak cakap apa ") sebab, asyik dok kata 'taniah' kat blog kengkawan yang dapat CPUV ni. bila part PG dapat pula, ntah tak tahu nak kata apa. hehe. tapi, BE tu apa pula erk? ar, ni yang PG confuse ni ^^ apa pun, happy sangat dapat earn kat situ, even ciput :D tapi, tak pe kan. lama-lama mesti jadi bukit punya ^^


sebenarnya, PG tak reti sangat bab-bab CPUV ni.
banyak benda lagi nak kena belajar ;(


syukur alhamdulillah. da cukup ribu riban nanti, inshaAllah bolehlah keluarkan ya ^^
apa pun, thanks so much to Nuffnang ^^

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. whhoooaaa!!!byk sungguh jumlah itu..boley blanja beger nanti bila dah cash out yer PG..hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah PG. Akhirnya dapat juga merasa CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia ^^
      akhirnya dapat juga kan mia ^^
      lepas ni, sure rajin buat entri :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images