Best designer belong to mama ♥

Assalamualaikum. Good morning fellow.

Lately, banyak sangat fesyen or i mean jubah yang ada kat pasaran kan. PG tak berapa ambik tahu sangat nama nama one of fashion or jubah ke. Terlampau banyak dan sesak kat luar sana, kan? Till kita ni sebagai pembeli pun kadang rambang mana tak tahu mana yang best ever nak beli dan which one yang better to usefully.

Sebut pasal tu, thanks to combi for the pujian (cehhh ;) bout my outfit. Yes, bila orang besepah sepah nak cari dress online, jubah online or maybe berjalan ke hulu ke hilir panas terik cari this outfit, ahaha.

PG lebih suker mama punya made. Kira home made la. Senang citer. And ya, outfit kat bawah ni juga made by mama. Mama is my everything about dress or design. Kadang PG bila nak dress macam artis tu pakai, orang tu pakai ke, PG will design and mama akan komen sana sikit, sesuai ke tak dengan PG and yaaaa, mama jahitkan ;) thanks mama ♥

Ok, nanti PG share lagi bout this ya ;) salam. PG

Comments

  1. Salam minggu dari Ummi :)

    Petik-petik cemara hutan,
    Beringin kerinting bertangkai satu;
    Cantik sungguh dara pingitan,
    Inginku sunting sebagai menantu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam minggu sama ummi ^^
      wa, sedap pantun ummi berbunyi ^^
      tapi PG tak reti nak membalasnya :D
      cuma part inginku sunting tu, hehe.
      saya da bernikah kawen la ummi ^^

      Delete
  2. memang gajes la kak :) ohsem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Eim Ma ^^
      hehe, part mana gojes tu ^^

      Delete
  3. cantiklah PG,kalau nak minta jahit boleh? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning dila ^^
      dila kat mana erk? kalau tempahan jauh, agak sukar kot. nak sukat lagi kan ^^

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara