Attending Pembahagian Peralatan Petugas Pengundian PRU-13

May 02, 2013

assalamualaikum fellas. 25 april 2013 yang lalu, PG attend Pembahagian Peralatan untuk para petugas Pengundian ke-13 di Dewan Maksak Kota Kinabalu, Sabah. as korang tahu, hari mengundi sebenar akan berlangsung pada hari ahad ini, 05 Mei 2013. korang, yang da daftar mengundi tu, jangan lupa jalankan tanggungjawab korang ya ^^





heee. ada dua biji pau kat situ ^^


ini adalah geng-geng bertugas PG ^^
baju putih (wanita), Ketua Tempat Mengundi
tudung hijau, Kerani Pengundian 1
baju putih (lelaki), Kerani Pengundian 4
PG, Kerani Pengundian 3 
dan sorang lagi geng PG, wanita, Kerani Pengundian 2


barangan telah di bahagikan. masa untuk 'check' senarai peralatan yang di berikan. 
kot-kot ada yang kurang kan ^^


banyak-banyak logo, logo ayam je tak de :D


selesai! itu kotak undi untuk Parlimen


yang ni pula kotak undi untuk Negeri


ok, lekat dengan cermat. agar tidak bertukar dengan kotak pengundian dari kumpulan yang lain.
and done kat situ ^^ kalau nak tahu, dewan da like pasar ikan. ikan basung sekilo rm5.00!! :D

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah PG bertugas ek? selamat bertugas! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah farah ^^ terima kasih farah ^^
      farah pun kena join kan diri bertugas ni tau. selain dapat pengalaman, boleh juga menjadikan aktiviti hujung minggu. ahad kan kadang tak buat apa kat rumah ^^ dan yang penting is, sehari tu je boleh dapat ratus :D

      Delete
  2. selamat mengundi pd semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mengundi sama buat combi ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images