3R (RESPEK RELAKS RESPON) KEMBALI SELEPAS SEDEKAD

May 19, 2013

assalamualaikum. selamat pagi fellas ^^

PG so into love dengan Program 3R! kembalinya 3R selepas sedekad ini sangat-sangatlah buat PG teruja tahap dewa. ^^ dengarnya 3R kini mencari pengacara baru. huhu. kalau pencarian di buat di seluruh semenanjung tanah air, nak juga PG join sama. kononlah.

untuk hos baru yang akan mengacara program ni, PG wanna say good luck to u'ols ya ^^ korang yang nak tahu lebih lanjut tentang 3R (Respek, Relaks, Respon) ini, boleh klik sini 3R atau korang boleh join facebook mereka juga kat sini 3R Malaysia. rindu-rindu giler nak tengok aksi dorang mengacara ^^



tak sabar nak tengok musim baru ni! ^^
salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah!!! tak sabar sangat,, muja suke sangat 3R dlu,, bnyk info :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah, PG pun suker..dan dorg memang selambah kan ^^ sweet :D

      Delete
  2. hehe. tahun ni ada baru ada sis ^^ lama da tak muncul program ni ^^

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images