3 CPUV CAMPAIGNS. Thanks Nuffnang!

May 14, 2013

assalamualaikum again fellas.

ingat lagi tak dengan entry CPUV Campaigns Earn #TERIMA KASIH NUFFNANG PG sebelum ini? honestly, memang tak sangka akan dapat CPUV dari Nuffnang. memang teruja tahap dewa masa check acc nuffnang hari tu. tak sangka kan. tetiba je dapat. uwargh!


ok. cpuv yang PG dapat, datang dari Women March 2013 dan juga Inti November, cpuv dari tahun 2012. tapi pelik, kenapa baru di kreditkan pada tahun 2013. memandangkan PG tak berapa reti bab ni, mungkin PG akan lebih alert di masa hadapan. ewah :D

salam. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. haissyyy,, ni yang buat muja jlez ni,, hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tak pa. nanti muja pon akan dapat sama tu :D

      Delete
  2. Yοu are so cool! I don't think I've read a single thіng like this
    before. So great to find ѕomeboԁy with a few genuine thoughts on this subϳeсt.
    Seгiously.. many thanks for startіng
    this uρ. This web sitе іs one thіng that is requireԁ on the wеb,
    someonе with sοme оrigіnаlity!


    Here is my wеbpage Same Day Payday Loans

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Morning ^^
      thanks visiting PG here ^^

      Delete
  3. Waa, alhamdulillah. untungnya PG. Teruskan usaha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah. ^^ terima kasih ya nies ^^

      Delete
  4. dapat cashout nanti, PG blanja la sue beger kambing satu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ada ke beger kambing sue bee? hehehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images