Ujian Bertulis Program Khas Pendidikan Lalulintas Shell 2013 Peringkat Gabungan Kota Kinabalu - Selesai

morning. assalamualaikum fellas. syukur alhamdulillah. sabtu lepas, da selesai Ujian Bertulis for Program Khas Lalulintas Shell 2013 Peringkat Gabungan KK, Penampang, Tuaran also Putatan. tinggal nak tunggu hari Pertandingan Lalulintas sebenar je lagi on 11 Mei 2013 nanti ;)


tak sah tak de bukti :D

talk pasal Ujian Bertulis sabtu lepas, everything is under control. cuma ye la, nebes sikit. memandangkan program ni setahun sekali di adakan, student pun bertukar-tukar, dan ada sekolah yang baru join, and perasaan pun op coz la nebes. hehe. part nak panggil murid-murid tu je rasa macam old pashion pula :D kalau nak panggil student, rasa macam advance. serba serbi memang tak kena tapi under control. ar, macam mana tu? hehe. 

syukur alhamdulillah. selesai dengan jayanya. student pun jawap dengan elok dan bagi kerjasama dengan baik. cuma ada few cikgu je tak paham bahasa sikit. orang da kata, cikgu betul tak bolehlah nak jenguk student. tak boleh la asyik nak pandang-pandang dorang. kalau cikgu dapat bagi jawapan kat dorang masa tu, tak pe juga. ni tak. asyik nak tengok je. kang student tak dapat jawap pula. hurm. apa pun. terima kasihlah cikgu ^^ hurm, tu je la nak update pasal sabtu lepas ;) student, jumpa korang on 11 Mei 2013 Pula ^^

salam. PG

Comments

  1. all the best tau PG, Farah doakan... ^_^

    ReplyDelete
  2. tq dear farah ^^
    hari sebenar program ni senang je ^^ last2 year memang da biasa buat kan ;) so, mudahlah nak handle untuk the next :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara