TOTE BAG

April 17, 2013

assalamualaikum fellas. PG so love into tote bag. tahu tak apa itu tote bag? tote bag macam gambar dekat bawah ni. bukan lagi macam. tapi memang itu la spesisnya tu :D


 nice kan



 simple dan mudah je nak angkut ke mana-mana. suami pun boleh je tolong pegangkan. tapi PG tengah nak cari tote bag yang ber zip. tak nak la, letak barang kang jatuh pula sebab tak ber zip. ;) kengkawan ada tak blogshop yang korang tahu jual tote bag yang murah-murah? boleh kot sharing dengan PG ;)

salam. PG

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. comelkan deno?
      bolehla kot deno ambik sebagai idea ;)

      Delete
  2. cantik laa... ble pakai gi kelas ngn ofis ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah, betul :)
      nak bawa hangout hujung minggu pun boleh :)

      Delete
  3. omey angat beg ni
    nak satu bleh PG hehehe
    aah lau berzip sng..xdelah brg jatuh nk kutip balik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. nak satu erk? PG tak jual la el. :D
      PG pun tengah cari sama beg ni ^^
      ah'ah, better beli yang berzip. kang jatuh barang, payah pula nak kutip. tak pun, kalau handphone samsung mahal sebijik jatuh, susah pula kan ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images