Taklimat Khas Pendidikan Lalulintas Shell 2013

April 17, 2013

assalamualaikum fellas. honestly, PG da banyak kali refresh refresh blog PG ni dari pagi tadi. dengan harapan, adalah idea nak tulis something :D tapi nampaknya. hampeh la kan. so, nak update meeting mesyuarat pagi tadi je la. hehe. harap korang tak la bosan dengan #sekilas dari PG T_T

Taklimat Khas Pendidikan Lalulintas Shell 2013. ok. sabtu ni PG gonna be 'cikgu' for a while. tak lama. kejap je. ini semua kerana program Pendidikan Lalulintas Shell ni. Program ni di adakan setiap tahun. and as usual, bahagian ujian bertulis akan di kendalikan oleh bahagian latihan, jabatan PG. attending program lalulintas tahun lalu ;)


horey! boleh claim overtime lagi :)

TARIKH DAN TEMPAT PERTANDINGAN:
Ujian Bertulis
Tarikh : 20 April 2013 [sabtu]
Tempat : SK. Tg. Aru II, Kota Kinabalu
Masa : 09.00 pagi - 09.30 pagi
Pertandingan Lalulintas
Tarikh : 11 Mei 2013 [sabtu]
Tempat : Taman Pendidikan Lalulintas SHELL, Taman Prince Philip
Masa : 07.00 pagi - 02.30 petang
Pengiraan Markah Ujian Bertulis & Key-In Data
Tarikh : 22 April 2013 [isnin]
Masa : 09.30 pagi hingga selesai
Tempat : Pusat Sumber DBKK

tahun ini ada dua cikgu baru. cikgu ros dan cikgu malissa. hehe. perasan pula dipanggil cikgu. oh, bolehlah perasan jadi cikgu sekejap, memandangkan niat nak jadi cikgu tu tak tercapai T_T kan.

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. terima kasih zamani ;)
    sikit ingatkan awak penyanyi zamani slam :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images