so close and yet so far

April 14, 2013

oh mak gayah. mata jangan cakaplah. da jam berapa ni, tapi masih tak dapat nak tido T_T ecok confirmla menguap banyak kali kat ofic T_T. fellas, macam mana dengan header PG kali ini? simple je kan? sebab PG tak de idea sebenarnya nak menambah apa yang patot kat situ. just being simple for a while je la ;)


kredit to him ;)

ok. and i just wanna share others, i miss miss miss much muchy mucher so many manies segala-galanya la dekat encik suami T_T. huhu. hurm. tak pernah pon nak menjangkakan gonna be like this on my whole life. sebab, ingatkan bila da nikah kawen ni, kita akan together sebumbung till the death. ah'ah. jangan bermimpi di siang hari. malam hari je boleh. and respect abang punya keputusan, and ya. beginilah keadaan PG. berjauhan dengan encik suami. yang PG tak boleh nak letak date bila boleh duduk sebumbung lagi dengan PG. torrible, is it? hurm. how can i say. sobsob ;( apa yang PG harapkan, trusted each other. sebab, kita bernikah kawen, banyak benda harus dijaga dan difikirkan. so, to PG fellow, uwargh!! i miss my beloved hubby. sobsob again :D

see. i try to make a entry in english akteli. but, ya. tau-tau je la. becakap pun macam ke laut, apatah lagi nak menulisnya :D but, i'm trying my best la. hehe. oh ok. so, i think, i'm gonna stopping (erk? macam lain je bunyi. hehe) here now. sebab, ecok kena keja. kang bangun lewat pula ;) till then. good night fellas.

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. alololo..encik suami outstation ke dear?

    ReplyDelete
  2. nope. suami kena balik semenanjung, pegi berubat. berubat pula ambik ambik masa yang lama. for a while, suami keja kat sana la. sobsob (~_~)

    ReplyDelete
  3. kesiannya PG. takpe, anggap sahaja lah ia sebagai dugaan. Keep strong k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia ;)
      PG harap, kengkawan blog PG akan sudi memeriahkan hari-hari PG while suami tak de ni . sobsob (~_~)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images