selamat pagi pakcik isnin

assalamualaikum, selamat pagi fellas ^^ so sorry, few days tak posting kat blog comei ni [perasan!] ok. PG minta maaf. and at the same time, nak say thanks buat bloggers yang rajin ziarah blog PG ni. thanks again. free nanti, sure PG akan ziarah korang pula.


aktiviti sabtu, as usual la. PG pegi buat part time job PG. sabtu lepas, habis awal. habis awal, maka boleh lepak ^^ kebetulan kak ros, yang kita panggil called mama ros, spent makan kat McD. yahoo! gumbira rasa hati :D memandangkan lunch tak ambik. bolehlah makan sepuas-puasnya. hehe. PG order fish and fillet je. set punya. PG suker fish and fillet, memandangkan ikan dan agak tak berapa berat sangat pun kan, like chicken tu, berat da bagi PG. hehe.


yang ni kengkawan baru PG. yang PG kenal dekat part time job. wanita gagah perkasa belah wanita ayu berbaju kuning itu la mama ros ^^ terima kasih ya kak ros ^^

salam. PG

Comments

  1. wah meriahnya dgn kwn2... :)

    p/s:jom join segmen deno, LUPUS awareness! http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kengkawan baru PG dekat tempat kerja part time PG ^^
      inshaAllah, PG akan join ^^

      Delete
  2. Very descriptive aгticle, I liked that а lot.

    Will there be a part 2?

    Heге iѕ my blog post ..
    . Payday Loans

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara