Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Ke Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27

April 11, 2013

assalamualaikum fellas. mata da mengantuk sangat-sangat ni. tak boleh nak kata apa da. kena mengadap cik blog la kejap jawapnya. tengok apa yang membuatkan PG mengantuk. huhu. kena belajar la wei. dek sebab PG kena attend peperiksaan atas tu. huhu. tu la, mengada sangat nak pegi duduk exam before kursus di tawarkan, beginilah kejadiaannya. kena belajar sendiri dari nota yang kawan ofic bagi. kekeke. tak pe kot kan. selagi kita ada hati nak belajar, insyaAllah, segalanya pasti akan di permudahkan olehNya, kan? sila angkat tangan tanda sokong PG ya :D



gambar tak terang. ambik guna fon mahal PG xperia x10 mini pro je T_T

uwargh! mata da mengantuk da ni. ambik secawan kopi panas pun masih tak mampu nak menahan PG dari zzzzz :D

salam. PG [ BLOGWALKING JOM !]

You Might Also Like

4 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images