PEMENANG MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER GIVEAWAY BY MAK DARA BLOG

April 10, 2013

assalamualaikum sayang sayang PG. PG nak ucapkan taniah buat pemenang tajaan PG blog, yang telah memenangi hadiah berubah Topup RM5.00 masing masing sempenan segmen yang telah di anjur kan oleh blog Mak Dara yang vouge tu. taniah buat pemenang tajaan PG, iaitu Solehah Shamsuddin dan Juga Syasya ^^





taniah dari PG ya sayang. ok, masanya untuk menuntut hadiah dari PG. sebelum tu, PG nak mohon beribu satu kemaafan di atas kelewatan PG untuk menlangsaikan hutang tersebut T_T PG minta maaf dekat awak berdua ya. ok, jom cepat emailkan PG number contact awak awak berdua kat email ni : yatieowners@gmail.com.

taniah buat awak berdua tau ;) hehe. PG pun tak tahu samada PG ada memenangi something dari segmen tu. memandangkan PG sibuk sangat T_T sob sob.

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images