OFFICEKU SYURGAKU

April 08, 2013

assalamualaikum, good morning fellas ;) sumpah serius rindu nak tulis something kat sini! wei, korang apa kabar erk? PG sihat walafiat. setakat hari ini. syukur masih di berikan kesihatan yang baik dan masih di beri kan kesempatan untuk bernafas dan menghembuskan nafas dengan baik. syukur alhamdulillah ;)


ya. sapa tengok anugerah bintang popular berita harian semalam? akak mestilah tengok :D nak tengok aaron aziz sebenarnya. tapi lagak macam orang histeria je lebih bila nampak artis lain :D biasalah kan, pompuan suker tengok benda benda cantik dan hensem sama. cuba tak cantik dan hensem, mesti pandang sebelah mata je. hehe. apa pun, taniah PG ucapkan buat para pemenang semalam. horey! yana menang ;) suker!!!

ok. PG kejap je kat sini. nanti PG update lagi. hari ni baru masuk pejabat. seminggu pegi kursus dan merehatkan minda dan badan kat umah, rasanya da cukuplah. lenguh juga duduk rumah lelama. nanti PG write down something bout kursus yang PG attend :D

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Yeahhh...same lah..Aaron aziz terpahat di hati cik nooooooooooo :P

    ReplyDelete
  2. semalam deno ingat zizang menang sbb dia byk menang award! sekali sam da..... aduhaii zizang kesayanganku.... org tganu kite :)

    p/s: deno pula, rumahku, syurgaku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak pe, orang teganu kita juga kan :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images