#NOTED

April 03, 2013

assalamualaikum fellas ;)

PG nak mohon maaf, da beberapa hari tak posting something here. as korang tahu, before this PG pernah make entry yang mana  PG dapat Tawaran Menghadiri Kursus Pengukuhan Pasukan dekat Kampus Intan, Sabah kan. then, now PG sedang berada di kawasan kursus tersebut. starting monday lagi and akan berakhir jumaat ini.

see view dari Penginapan PG

PG the Gojes . Perasan ! :D

then, PG nak mohon maaf mana-mana mesej yang PG tak sempat balas buat masa ni. ceh, ayat macam blogger femes pulaks kan :D so, PG mohon maaf sangat-sangat ya. insyaAllah, selesai je kursus PG, PG akan ziarah blog korang. insyaAllah. harap tak sibuk mana. memandangkan, jadual kursus PG sampai 10.30 malam. dan lepas ni sure sibok dengan panggilan bertugas PRU13 di Kota Kinabalu, Sabah, memandangkan Our Perdana Menteri Malaysia telah pun mengumumkan pembubaran parlimen pagi tadi.

and, ya. PG ada sempat jenguk segmen anjuran mak dara hari tu. buat pemenang yang bakal menerima hadiah dari PG, PG harap awak sabar sikit ya syg ;) insyaAllah, PG akan tunaikan. janji di tepati kan :D

till then. PG stop kat sini dulu ya. aktiviti malam akan di sambung jam 08.30 malam. PG nak bersiap ;)

salam. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. Takpe PG. Take your time okey? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia ;)
      PG da kembali bertugas semula. :D

      Delete

  2. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas infonya ya ;)
      InsyaAllah, bisa jadi rujukan.

      Delete
  3. Ohh patutla.hehe ok kak. Nanti akak contact solehah ye :)

    pinkgemstone90@gmail.com

    ReplyDelete
  4. hi sayang solehah ;)
    PG done email solehah ^^

    ReplyDelete
  5. Adakah anda memerlukan pinjaman?
    Adakah anda ingin membayar bil-bil anda?
    Adakah anda ingin memiliki kewangan yang stabil?
    Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan
    bermula dan mendapatkan pinjaman yang anda inginkan.
    Tawaran ini adalah terbuka kepada semua yang akan dapat membayar balik kembali dalam masa yang sewajarnya.
    Nota-jangka masa pembayaran balik boleh dirunding dan pada kadar faedah
    3%.

    Anda perlu memaklumkan kepada kami jumlah pinjaman yang diminta tepat bagi
    membolehkan kami menyediakan anda dengan Terma dan Syarat Pinjaman. jika anda
    berminat untuk mendapatkan pinjaman dari syarikat kami.
    Sila, jangan melengkapkan borang permohonan pendek seperti di bawah dan kami
    berjanji untuk membantu anda dalam mana-mana keperluan kewangan anda berada dalam
    BORANG PERMOHONAN PINJAMAN {BORANG ONLINE}

    1) NAMA ANDA ...................
    2) NEGARA ANDA ................
    3) PEKERJAAN ANDA .............
    4) STATUS PERKAHWINAN ANDA .........
    5) NOMBOR TELEFON ................
    6) PENDAPATAN BULANAN ............ ..
    7) ALAMAT .....................
    8) TUJUAN PINJAMAN .............
    9) PINJAMAN PERMINTAAN ................
    10) TEMPOH PINJAMAN ..................

    Hubungi E-mel: david.mutukufinance60@yahoo.com

    LINK KEWANGAN LIMITED
    THANKS,
    Encik David Mutuku

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images