kolagen geli

apa itu kolagen? assalamualaikum fellas. hari ni rasa mengantuk sangat-sangat. kalau nak kata semalam tido lewat malam, tak juga. huhu. but lately, memang rasa mengantuk teramat sangat.

by the way, PG sekarang makan rumpai laut atau pun kolagen as alternatif lain untuk orang kata kulit wajah kelihatan cantik, bersih, sihat dan anjal la orang kata. rupa rumpai laut or kolagen seperti di bawah.



sebelum
 

selepas (kolagen geli)

PG tak berapa tahu sangat apakah kebaikan, kelebihan pengambilan kolagen selain yang PG nyatakan di atas tu. korang yang nak tahu apa kelebihannya atau nak lebih tahu apa itu kolagen, dengan lanjut, boleh baca kat SINI.

salam. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara