kiyomi, kiyomi! kiyomo!


kiyomi, kiyomi, kiyomi, kiyomo! boleh? honest! tak tahu apa benda kiyomi ni ^^ macam nak kena lempang je when shasha sebut perkataan kiyomi hari tu. macam rasa erk budak ni kenapa tak pasal-pasal mengada betul. kakaka. rupanya. kiyomi ni femes memes kononnya. tau aku yang tak tahu apa benda sebenarnya. memang pon! korang yang nak tahu apa benda kot-kot kiyomi bagai ni, masuk sini versi maria elena the peliks blog owner. kiyomi kiyomo! [tak tahu if, ada kaitannya dengan kimono]


salam. PG

Comments

  1. he he he... cubalah layan video2 gwiyomi ni PG... cute jer...lol...

    ReplyDelete
  2. hehe. ye ke. alamak, PG memang tertinggalkan erk benda ni.
    internet agak slow, tu yang tak tertengok tu ^^

    ReplyDelete
  3. hahahah.... sapa yang terasa cute boleh lah buat video gwiyomi nanti...

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara