HADIAH DA SELAMAT SAMPAI - 2nd YEAR OHSEM ANNIVERSARY SEGMEN

April 20, 2013

assalamualaikum fellas ^^ Good Morning. ok, ini entry yang telah di jadualkan :D post by today and PG tak la terlupa nak update blog ni while PG tengah bertugas dekat sekolah tanjung aru II sempena program pendidikan lalulintas shell 2013 yang berlangsung hari ini. lepas program, PG rushing pula pegi make my PARTIME job ^^ wa. supergirl betul. lari ke sana ke mari da kan ^^

ok. ni PG post semula, sebab PG cant remember if PG da sharing dengan korang hadiah yang PG dapat dari Remy. hari tu PG ada join segmen yang di anjurkan oleh Remy, and PG menjadi salah seorang pemenang segmen tersebut^^


ar comel tak comel tak? hehe.
sooner, PG akan berada dalam kapal tersebut ;)
terima kasih ya remy ^^ baru nak buat entry ni :D

salam. PG

You Might Also Like

6 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images