HADIAH DA SELAMAT SAMPAI - 2nd YEAR OHSEM ANNIVERSARY SEGMEN

assalamualaikum fellas ^^ Good Morning. ok, ini entry yang telah di jadualkan :D post by today and PG tak la terlupa nak update blog ni while PG tengah bertugas dekat sekolah tanjung aru II sempena program pendidikan lalulintas shell 2013 yang berlangsung hari ini. lepas program, PG rushing pula pegi make my PARTIME job ^^ wa. supergirl betul. lari ke sana ke mari da kan ^^

ok. ni PG post semula, sebab PG cant remember if PG da sharing dengan korang hadiah yang PG dapat dari Remy. hari tu PG ada join segmen yang di anjurkan oleh Remy, and PG menjadi salah seorang pemenang segmen tersebut^^


ar comel tak comel tak? hehe.
sooner, PG akan berada dalam kapal tersebut ;)
terima kasih ya remy ^^ baru nak buat entry ni :D

salam. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara