GELOMBANG BIRU ;)

April 12, 2013

assalamualaikum fellas. salam jumaat also ;) hurm. PG baru masuk office ni. bolehlah dalam 15 minit yang lalu. memandangkan hari ini hari jumaat, panjang masa untuk rest kan, so PG ambik kesempatan berurusan kat tempat PG make a personal loan. walaupun jauh dari kawasan bandar dan dengan cuaca yang terik juga. kena juga gagahkan diri pegi. urusan peribadi kan, kena la urus sendiri. kalau tak nak urus, ar. tak la dapat loan nant. hehe.

ok, segala urusan PG da selesai kat sana. ada lagi benda nak kena settelkan kat tempat lain. mungkin PG akan selesaikan isnin nanti. memandangkan PG tak suka sebenarnya, berurusan di luar ketika waktu bekerja. mungkin isnin nanti, awal pagi PG pegi. berurusan awal pagi kadang cepat je. petang macam ni, kena ambik number lagi kan. kena beratur panjang lagi. takut juga kang kaunter tak sempat nak layan guest.

GELOMBANG BIRU. huhu. rasanya kat tempat korang pun and mana-mana pegi pun, sure ada gelombang biru ni kan. kat tempat PG ni lagi la. mana-mana pun biru. undi BN erk? hehe. undi adalah rahsia. tapi kalau nak tahu PG undi apa, ar bak mai ringgit malaysia satu ribu ringgit depan PG. ahahaha. tak de la. PG gurau je ;) apa pun, selamat mengundi dan sila la berkempen dengan hemahnya ya rakyat Malaysia. memilih pembangkang atau apa sekalipun, dalam bab ni, kita masih rakyat Malaysia, punya adab sopan dan santunnya ;)


jangan lupa Semakan Online Tempat Anda Mengundi ya, untuk memudahkan dan melicinkan perjalanan anda nanti sebagai seorang pengundi .

salam. PG [ erk, tetiba pula macam iklan suh mengundi kan. hehe ]

You Might Also Like

2 comments

  1. yup...
    no matter which side we choose.
    choose wisely...
    kami?!
    memilih tuk mengundi sbb selain tanggungjawab, calon tu memang jenis buat kije...
    ehhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kena undi yang nampak hasil kerjanya. ;)
      #salam kenal dear sidratul ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images