Contoh Soalan - Taklimat Khas Pendidikan Lalulintas Shell 2013

April 19, 2013

assalamualaikum fellas. tengok betapa bizinya PG. hehe. ok, ini adalah persediaan bagi menghadapi Ujian Bertulis Program Khas Pendidikan Lalulintas Shell 2013 Peringkat Gabungan Kota Kinabalu, Penampang, Tuaran juga Putatan, yang akan di jalankan ecok 20.04.2013 (sabtu), melibatkan 12 buah Sekolah Menengah dan 9 buah Sekolah Rendah. ar, jawap murid-murid semua. jangan tak jawap :D


mari pack kertas soalan dan kertas jawapan. macam ni la keadaan PG dan kak tina, bila part menulis maklumat atas sampul sulit kertas soalan dan jawapan. sampul berwarna coklat dan merah itu adalah sampul surat sulit. yang mana, hanya urus setia yang di beritanggungjawap dan kepercayaan sahaja boleh memegangnya. dan segala maklumat yang tercatat atas sampul adalah tidak boleh sama sekali SALAH. kang salah, susahlah pada geng-geng cikgu PG ecok ;) kertas putih itu pula, adalah kertas soalan yang di bekalkan dari Pihak Penganjur Shell Utama. tak boleh semberangan buat ni tau. kang kertas soalan bocor. ar, sapa nak tanggung? hehe

ok. da selesai pack dan siap di gam kan menggunakan double tap tu, kena lah masukkan benda tu dalam bag james bond. bag james bond macam kat bawah ni :D ni bag warna hitam tu, our depart punya. bag silver pula, bag jabatan lain. jabatan yang di beri kerjasama berkerjasama dengan PG depart ;) #terima kasih JPK. senang berurusan dengan korang. lepas ni, jangan lupa size 'S' baju tu untuk aku yer :D


hehe. da macam filem james bond pula :D

#kengkawan PG, selamat menjalankan tugas ecok dan juga kengkawan PG yang bertugas di hari penamaan calon PRU13 ecok, selamat bertugas sama ^^

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images