Tawaran Menghadiri Kursus Pengukuhan Pasukan, Kampus Intan Sabah

March 28, 2013

again. hi fellas. berjauhan dengan suami baru beberapa jam ni, bukan penghalang untuk PG menulis di sini kan. memandangkan mood pun rasa macam hujan turun membasahi bumi, sobsob. tapi, mari gagahkan diri melawan segala perasan yang datang dengan tiba-tiba, sebab ianya tidak akan berhenti dan janganlah pandang belakang dek sebab, suami da selamat sampai kat semenanjung tanah tumpah airnya. syukur alhamdulillah. hehe. da, panjang sangat nak menulis tentang suami ni :D kekeke. jom back to Puan Gojes!

ok ok. nampak tak tajuk panjang PG kat atas tu? hehe. kalau nampak, ok baiklah. sebab tawaran menghadiri kursus ni, PG da dapat two weeks back hari tu. mula-mula memang tak nak pegi. sebab PG memang tak suker sebenarnya nak menghadiri kursus ni. lebih-lebih lagi yang kena bermalam kat tempat kursus. dan memandangkan memang tahu mood sedih masih ada sebab suami kan baru je belepas pi semenanjung. kekeke. gatai sungguh. maka, rasa awalannya memang nak tolak! tak nak pergi. da cakap dengan en. bos juga yang PG tak nak pegi. tapi, dia pula yang sibuk suh pegi, sebab ada game kayak. wa. kerana kayak je la engko suruh aku pegi bossssss :D

then, fikir punya fikir. makanya, PG terima juga tawaran pegi kursus ni. Kursus Pengukuhan Pasukan selama 5 hari 3 malam. ok. bos suker la kan. hehe. tapi tak pe. sebab, bukan PG je yang pegi dari jabatan PG ni. ada lagi beberapa kawan PG yang turut di tawarkan. en. marcus also pn. melisa. yahoo! melisa adalah peganti di saat akhir. sebab one of lelaki yang di tawarkan tu, tak dapat pegi. so, PG decide ( demand :D ) bawa melisa sekali, boleh la kami sebilik nanti ;) best best best!!! wa. belum lagi pegi kursus, da kemaruk kata best. hehe.

so. korang tengok je la surat PG tu. hehe. nanti PG make a entry, apa barangan yang PG bawa menghadiri kursus ini :D hehe.

bos, aku nak pegi kursus ni T_T
salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Pegi jangan tak pegi. Tak pegi rugi .
    Salam kenal PG :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal sama sis lina ;)
      inshaAllah pegi :D

      Delete
  2. Amik pengalaman akak! Walaupun pengalaman akak dh overdos dah!!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tak de nya pengalaman overdos syg ;)
      ni baru nak timba pengalaman berkursus yang kena bermalam pula tu :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images