TABUNG WIRA LAHAD DATU MEDIA PRIMA

March 04, 2013

assalamualaikum fellas. syukur alhamdulillah. keadaan di kawasan tempat tinggal PG, setakat hari ini, aman dan damai dan tenteram. tapi ada juga ura-ura kemungkinan pak penganas ni akan berada di kawasan PG atau mungkin berada di mana-mana tempat kat sabah ni. as korang tahu, kat sabah ni. bersepah dengan kaum sedara, sejagat pak penganas ni. cuma, nak membeda kan mereka ini baik atau tidak. musuh atau tidak amat sukar. cuma apa yang boleh PG dan masyarakat lain boleh lakukan ialah BERSIAP SEDIA dengan apa sahaja kemungkinan yang bakal berlaku. TAPI KENAPA SETAKAT INI, MEREKA YANG BERJAWATAN POLIS SAHAJA YANG TERKORBAN? DI MANA ASKAR-ASKAR, TENTERA SABAH?????

PG percaya, keadaan ini tidak akan berhenti setakat dengan pengumuman berita dari TV3 ke or whatever dengan kenyataan yang di buat, sabah kini aman damai. tidak. PG percaya ianya belum selesai selagi pak penganas ni tidak menerima apa syarat yang telah mereka kemukakan sebelum ini. Ya Allah, apa yang pasti. pray for us. pray for my sabahan kengkawan. biarlah bumi sabah, kembali aman dan damai.

Tabung Wira Lahad Datu Media Prima? semoga bantuan ini akan di gunakan dengan sebaik mungkin dan dapat meringankan beban keluarga perwira kita yang terkorban. tapi, harapnya bantuan kepada askar mengawal dan menjaga keselamatan masyarakat sabah, itu lagi perlu. kerana sabah masih di bawah nama Malaysia. 1Malaysia. PLEASE HELP US ! Orang ramai yang berhasrat sama menyumbang kepada TWLD ini, boleh berbuat demikian menerusi Akaun Maybank Sistem Televisyen Malaysia Berhad seperti dibawah:

“Akaun Tabung Wira Lahad Datu” 
Maybank: 5142 7133 9000 
(Media Prima)

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images