SURAT DARI LANGIT BIRU [MINGGU AKHIR]

March 12, 2013

another sad story. malam fellas. mata tak nak tido lagi. huhu. nak citer apa pun tak tahu. oh. anyone yang tengok drama surat dari langit biru tu ke? PG tengok juga. tapi kalau mata da berat sangat, kadang terlepas juga satu atau dua episod. huhu. so. bagi yang tengok drama ni, apa pendapat korang tentang hubungan adik berapa yang akrap tu? sebab, PG selalu nampak, hubungan akrap macam ni, cuma dengan kaum sejenis je. macam, kakak perempuan rapat dengan adik perempuan. abang lelaki rapat dengan adik lelaki. tapi, ada juga. abang lelaki rapat dengan adik perempuan. ye la, kira abang lelaki kan ketua keluarga selain ayah. ;)

apa pun. citer ni best. cuma mungkin sebab, hubungan ke akrapan itu sahaja yang PG nampak menyerlah. so PG agak bosan kadang tengok. pendapat korang, PG tak tahu ;)


taken from perekacerita.com

salam. PG ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Am pun tengok citer nie.. sebenarnya jalan cerita dye tak laa best sangat. Tapi lagu black nyanyi tu buat rasa nak mengalir air mata.. hahaha.. terus terang cerita nie entah ape2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ar betul. memang ntah apa-apa ntah. macam syok sendiri pun ada juga :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images