SPONSOR! SPONSOR! SPONSOR!

March 12, 2013

Cantek! mari sini kalau nak jadi sponsor GIVEAWAY ! tapi ni bukan giveaway anjuran PG blog tau. hehe. PG pun jadi one of the sponsor :D dengan keizinan dari MD tau ;) nak jadi sponsor dengan kelebihan yang super b, mari sini ziarah blog superwomen mak dara ! nak tahu apa jenis barangan yang boleh di sponsor dan kelebihan menjadi sponsor giveaway mak dara, cepat klik BANNER !


itu dia Mak Dara yang vouge ;)

salam. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Tak mampu lagi nak sponsor apa-apa.

    ReplyDelete
  2. tak pe syg mia :)
    jom, join sama segmen MD tu nanti ya ;)

    ReplyDelete
  3. waduhhhhhhhhhhhhhhhhh tenkiuuuuuuu atas entry yg sungguhhhhhh sweet muittttt niiiii ... terharuuuuu makkkkkk.. terima kasih sekali lagi kerana selalu support blog meroyan mak dari dulu hingga kini dan sudi mensponsor GA mak dara kali ini.. sayangggg PG ketat ketat muahhhhh

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images