SEMAKAN KEPUTUSAN SPM 2012 (SMS) : TANIAH!

March 20, 2013

semakan keputusan spm 2012. yahoo! result spm nak keluar da ;D assalam fellas ;) pastinya ada di kalangan rakan rakan blogger PG yang mengambik spm last year 2012 kan? and of course la ada yang tak sabar nak menanti hari siang ecok, sebab ecok result da keluar wei! uwarrrggghhh. hari yang di nanti nantikan ;) PG juga pernah berada di tempat korang. dan pernah rasa apa yang korang rasakan sekarang ni :D compomla ada yang tak dapat tidur dengan lena malam ni. hehe. apa pun, PG doakan yang terbaik untuk korang semua yang ambik result spm 2012 ecok (20.03.2013) ya ;)


semakan keputusan spm 2012 boleh juga di buat melalui sistem sms tau. ikut step kat bawah ni ;)

TAIP SPM <NO. KAD PENGENALAN><NO. GILIRAN> dan HANTAR ke 15888

mudah je kan. so, ecok kalau hati tengah gundah gelana sebelum pi sekolah, ar bolehlah semak melalui sms dahulu. hehe. good nite :)

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. Tahun nie giliran jiran-jiran Mieya

    ReplyDelete
  2. hehe. tahun ni, PG lagi la tak de sedara yang tunggu keputusan :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images