NUFFNANG [UPDATE]

March 13, 2013

salam fellas. mari join PG update nuffnang. nuffnang ni kalau tak di manja-manja, di tangan-tangankan, siaplah merajuk. kan? kan? :D ok, sat tadi sambil tunggu-tunggu jejaka malaya fahrin tu main @rindu bertamu di abu dhabi, sempatlah update survey nuffnang. lamanya tak update survey. sob-sob. sure la earn ciput bagai :D so, korang pun jangan lupa sama update survey nuffnang korang tau. nanti bolehlah bantu klik tabung baby PG sama ;) <3! hehe. love kat situ untuk kamu :D


3 jenis lokasi yang korang harus letak si nuffy ni ;)

salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. btol2..aritu combi deactivate blog trus mgajuk..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. hi combi ;)
      la ni, nuffy majuk lagi dak dgn combi? :D

      Delete
  2. Mieya letak iklan skycrapper kat tengah2. Susun atur blog Mieya nampak serabut betul.

    ReplyDelete
  3. ok. noted. tp kalau tukar kedudukan tak boleh ye? heee

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images