MENULIS BLOG IKUT MOOD?

March 11, 2013

holla and assalam fellas. sorry, lately PG agak not in mood nak menulis. ntahlah ada sahaja halangan bila nak start menulis ni. ada je tak kena. i mean, nak menulis tu ada. tapi bila nak start menaip tu, ada sahaja yang menghalang. kadang, ayat permulaan tak sesuai la. nak letak tajuk apa la, ini la. kan? ada yang pernah alami benda yang sama dengan PG kan? hurm. kadang stress pula bila jadi macam ni. hurm. benda ni bukan baharu sahaja PG mention. sebelum ni pun PG pernah mention, not in mood nak menulis. huhu. sedangkan blogger fyna tu pun hari-hari update but todays, PG ada nampak dia mention not in mood sama nak menulis. tengah cari idea nak tulis apa. hehe.


gambar taken from pakcik google ;)

mungkin, boleh kot ya nak tulis pasal suami? hehe. tapi suami da bagitau awal-awal, tak yah la kot tulis pasal beliau. beliau pun tak femes memes like PG. ahahaha. so. kena tulis pula pasal benda lain. wargh! stress pula kat situ ;) so. lepas ni, kalau korang nampak entry yang paling simple PG, korang jangan dok risau la. masa tu PG maybe telah ketandusan idea :D kekeke.

salam. PG

You Might Also Like

3 comments

  1. it happens to everyone dear... and kadang2 tu berlaku kat ai jugak... ekekeke...

    ReplyDelete
  2. selalu jugak ketandusan idea ni..yela saya pun part time je..mamng nak dapat idea time tu jugak memag payah la..

    ReplyDelete
  3. hehe. tulis je merapu rapa. yang penting update blog :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images