MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

March 22, 2013

assalam fellas. terasa seperti diri ini tengah join Malaysia's Next Top Model pulaks :D tapi yang ini, part Blogger pula tau. ar. PG nak join ni. PG  nak join niiii. even PG one of Penaja. tapi dengan keizinan dari Mak Dara Hot, Para Penaja juga boleh joinkan diri. makanya, PG join sama ! :D


  
nak join, klik gambar kat atas ya syg2 PG ;)

korang yang lain boleh juga join sama tau ;) tarikh tutup segmen 31 mac 2013 ni. sempat lagi join. jom ! :D
#sob-sob. ghairah nak publish, lupa nak letak tajuk "by Mak Dara' ;(

salam. PG

You Might Also Like

36 comments

  1. Salam..DA pun join segmen yang sama..best of luck :)

    ReplyDelete
  2. wssala DA ;)
    good luck sama buat DA tau :)

    ReplyDelete
  3. all the best PG...Farah pun join juga! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best to u too dear Farah ;) tq ya :)

      Delete
  4. Replies
    1. alalala combi comei ;)
      good luck untuk awak tau. semoga ada rezeki melekat untuk semua kengkawan PG yang join ;)

      Delete
  5. terima kasih PG kerana sudi menjadi penaja bagi GA Mak Dara ni dan terima kasih juga kerana sudi join .. Tapi kalau menang hadiah yg ditaja sendiri please please jangan marah mak ye hehehe..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    terima kasih PG yg tak putus2 mengsupport mak dari dulu hingga kini.. sayangggg PG muahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome mak ;)
      tak pe mak. rezeki masing masing. tapi harapnya dapat menang lain :D hhehehe..
      sayang mak juga ketat ketat :D

      Delete
  6. Singgah dari GA yg sama..Good luck PG ^_______^


    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ;)
      Good Luck untuk kamu juga ya ^__^

      Delete
  7. Salam..
    Kita dari GA yang sama ya..Good Luck ya,

    http://mamahannybunny.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam hanny ;)
      Good Luck buat kamu juga ^_____^

      Delete
  8. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cik fie ;) sure follow "D
      Good Luck untuk kamu! :D

      Delete
  9. Than you PG sudi tag Mieya, nanti Mieya join ye :)

    ReplyDelete
  10. #584

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  11. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan & follow blog ni..saya pon join GA ni. All the best ye. Jemput singgah ke perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  17. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  18. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  19. hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  20. Selamat bersagmen dan good luck semua.

    ReplyDelete
  21. bw dari segmen yg sama. gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  22. hai...nida dtg dri segmen sama...
    gudluck&selamat bersegmen.. :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  23. BW di sini dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  25. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking..

    ReplyDelete
  26. Hai puan gojes :) aida bw ke sini terjah peserta2 GA mak dara. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images