library detail

March 14, 2013

morning fellas! erk. pagi-pagi da dengar lagu ajari aku by anuar zain ni buat aku low profile betul la. hehe. anuar, i love u ! ngeh3. gatainya. hey holla too fellas. hari ni PG tak keluar breakfast. just pi pesan kat kawan office minta tolong tapau untuk PG :D, wa baiknya hati. hehe.


pakcik google, pinjam gambar ya :D

ok. hari ni PG nak settelkan dengan rekod library. rekod peminjaman dan rekod all the books here. kang senang nak rekod if ada salinan atas meja kan. sekarang ni, rekod PG semua dalam PC tradisional ni. takut juga hilang data ke, tak de backup ke. kot-kot tengah key in data, belum sempat save, terus mati letrik. ar, tak ke naya tu :D so. lepas ni, tak la kakak audit tu asyik tanya, erk. tak de rekod manual ke. erk eleh kak. sekarang kan canggih. rekod kat komputer je la. senang cari, senang capai, senang rekod. dan senang menyenang la kak oi :D

ar, jangan ye kengkawan. sometimes, rekod manual ni penting juga. kena ada even tak pakai ke apa ke. tak semua orang reti pakai PC. oh i mean, tak semua orang tahu apa yang kita buat. dan tak semestinya ketika kita bercuti, then orang yang ambik alih kerja kita itu tahu mana document yang kita letak tu kat mana. sekurang-kurangnya dengan adanya manual ni, bolehlah rekod kat sana dulu. sebelum empunya tuan sebenar masuk kerja semula dan key in dalam komputer semula. senang kan? :)

PG nak kata, cintai kerja kita dengan sepenuh hati, and everything gonna be OKEY ;)

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images