letak iklan churp-churp dalam blog

March 19, 2013

assalamualaikum fellas ;) hari ni PG tak masuk keja. entry kemarin suami demam keteguran. so hari ni, PG bercuti duduk rumah jaga suami. panas badan bukan kemain. semalam panas macam ber wap-wap. nak baring belah suami share selimut pun, adoi macam tak boleh. panas sangat.

anyway's.  PG nak letak semula iklan churp-churp PG tu. rasa macam tak berbaloi bila daftar tapi tak dihargai pula keberadaanya. kan? so, harap lepas letak ni. fellas-fellas bantulah PG klik sekali iklan yang ada ya ;) insyaAllah, PG akan klik ads korang sama. nanti boleh la tengok earn dengan hati riang. ye dak? :D even, keutamaan berblog bukan kerna duit, tapi. boleh la kot bersuka ria sikit dengan dunia plus ada earn yang boleh kita dapat dengan free. kan? ;)


Pakcik google, pinjam sat gambar ya ;) tq !

PG lagi tengah nak mencuba tutorial letak banner tapak iklan mendatar by Emas Putih Blog. mungkin sesuai kot dengan iklan churpy tu kan. nanti korang tengoklah hasilnya ya ;) korang yang nak daftar churp-churp ni, boleh klik SINI

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images