Kerja oh Kerja

March 30, 2013

Assalamualaikum, Good Morning Fellow ;)
Just another weekend for me. And ya, PG lagi on the way ke tempat kerja part time. Remember entry PG before this, I oredi story telling there kan. Hehe. Mak ai, speaking london pulaks pagi pagi ni. Da la speaking hancur, nak menulis lagi la sama. :)
Ok, ni kali ke 4 PG make it part time. InshaAllah, jika diberikan peluang dan kesihatan dan ye, jangan malas je, inshaAllah PG akan teruskan buat part time ni. I just love it! Hurm. Memandangkan, suami pun jauh dari PG kan, and do nothing weekend macam ni, so better PG buat something yang tak membosankan for my whole day. Kekeke.
Ok, PG nak sampai da ni. Memandangkan update dari mobile, entry maybe tak kemas :)
Salam. PG


much love. PG 

You Might Also Like

12 comments

  1. Muahahaha...sempat post entry jugak walaupun masa terhad. On da way gi keje tuh. Mmg gojes la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tak gojes mana la wan :D
      tu la kan, sempat lagi nak make entry tu. hehe

      #salam perkenalan dari saya ye ;)

      Delete
  2. dalam tak sempat tu sempat jugak update ye hehe terbaik lah PG..

    btw
    Di sini Mak Dara nak maklumkan bahawa mak baru saja mengumumkan 20 daripada 60 pemenang untuk GA Mak Dara itu. Mak nak mengucapkan jutaan terima kasih kpd PG kerana sudi menjadi penaja bagi GA MAK DARA Malaysia's Next Top Lucky Blogger" mak amat amat hargainya dan amat berterima kasih atas kesudian PG itu. Senarai para pemenang terdapat di entry ini http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    Pemenang akan hubungi PG untuk urusan pemberian hadiah tak lama lagi ya.. terima kasihhhhh kerana sudi menjadi penajaaaa..... really appreciate it so much.. Harap kita dapat bekerjasama lagi di masa akan datang In Sya Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. kalau tak, tak namanya blogger kan mak. :D
      ok mak, PG ada sempat jenguk blog mak pasal tu, insyaAllah, lepas PG selesai kursus, PG done kan dengan pemenang ya mak ;)

      terima mak ziarah PG ;)

      Delete
  3. bz pun sebab jugak PG menaip dan up entry.. terbaik!! hehe.. apa pun take care PG kalau penat bawak2 berehat dulu :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan PG..

    Blog PG ini selamba lah.. Selamat bekerja :)


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan azrul ;)
      hehe. memang selamba kan :D
      thanks ya.

      Delete
  5. rajin2 kerja ya puan gojes!^^

    ReplyDelete

  6. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images