GOOD NITE LOVER

March 04, 2013

hari ni PG tak pegi keja. perut tak berapa nak sihat since subuh. pagi tadi memang da wake up nak pegi keja. nak gagahkan diri sebab ada metting sebenarnya. tapi, perut pula menganggu. so, after buat apa yang patut, kejutkan anak buah pegi sekolah, terus PG sambung tido semula. huhu. bangun-bangun je da pukul 7.30 pagi. hehe. suami da bangun awal. siap buat nescafe panas lagi ;) fav isteri tu. hehe. syukur alhamdulillah. bernikah kawen dengan suami, totally easy come sahaja. harapnya akan menjadi baik dan terus baik la ye. insyaAllah.

so. ecok PG akan bekerja semula. da hari selasa. cepat sangat masa berlalu kan fellas. tidur bangun, makan, keja dan rutin seperti itu setiap hari, dan hari berlalu dan terus berlalu. huhu. la ni, rasa nak je cepat masa berlalu. rindu nak puasa. hehe. erk, pelik pula :D

ok. PG stop kat sini dulu ya ;) insyaAllah, ecok kita jumpa lagi. itu pun kalau pc tradisional PG dekat ofic tu, da balik dari ospital ;)

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. nanites, sweet dreams, rest tite and sleep well dear...

    ReplyDelete
  2. thanks dear ;)
    and good morning ! hehe. baru nak reply kan dear :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images