FREE TEMPLATE?

March 13, 2013

uwargh! ingat senang ke pereka design nak mendesignkan sesuatu template blog dan orang lain senang-senang je curi dok pakai kadang tanpa izin dan kadang tak letak kredit bagai. penat dan lenguh wei. hehe. ar begitu juga la PG. sebelum ni dok asyik pakai template yang telah tersedia oleh blogspot. kadang jemu juga mata nak memandang. memandangkan da itu je di pakai dari dulu sampai sekarang. bedanya rajin tukar warna, tukar sana sini sikit, nampaklah pembaharuan. kalau tak tukar, haram nak nampak lawa ke dak :D

nampak gayanya kena berhempas pulas perut la mencari template yang sesuai dan sedap seperti aiskrim magnum lepas ni ;)

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Bukan senang nak cari template yang bersesuaian dengan kehendak kita. Macam Mieya dulu, bersengkang mata mencari. at last jumpa jugak template yg Mieya pakai sekarang nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwargh! tidak mia ;( PG juga merasakannya sekarang. tengah dok bengang diri sendiri, hanya sebab nak cari template yang sesuai. sob-sob :( warggghh!

      Delete
  2. Semoga PG dapat jumpa template yang menepati citarasa PG ^_^

    ReplyDelete
  3. sob-sob :( hi sally ;)
    pening kepala da ni :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images