Dreams Unlimited™ EDT Sun Fresh Eau De Toilette by BodyShop

March 12, 2013

Dreams Unlimited™ EDT Sun Fresh Eau De Toilette! Horey!! akhirnya, since di belek-belek, di try test dua tiga kali. masuk kedai bodyshop just nak try wangian ni, dan akhirnya kini da ada depan mata PG dengan selamatnya :D terima kasih buat tuan Denaihati.com, dek sebab selamat mentransferkan wang tunai kemenangan PG on segmen menang iPhone 5 hari tu dan PG grap terus benda alah ni :D


PG beli benda ni sebab hari tu terhidu kawan PG si mimi tu punya kawan pakai minyak wangi di atas ni. terus PG dok sibuk suruh tanya kawan dia tu, minyak wangi apa dia pakai :D terukkan? hehe tapi tak pe. PG suka wangian ni :( lembut dan ya, da lama cari!!!! :D
 

erk. ni bukan dalam list PG nak beli sebenarnya. tapi memandangkan member kad bodyshop PG da tamat tempoh, then gegurl dekat kaunter suggest PG tambah satu lagi pembelian bagi mengenapkan harga barangan sebanyak RM80, just for genapkan that total sekaligus member kad PG teraktif semula. and dia suggest PG beli sabun mandi ni. harga dalam rm9.90. belum diskaun ;) hehe. ar tengok harga kat bawah after diskaun dengan penggunaan adanya member kad bodyshop ;)


dengan adanya dan aktifnya member kad PG, next year on PG BIRTHDAY akan dapat potongan 50% pembelian apa sahaja barangan dari bodyshop. and see gambar atas tu, kat belakang member kad PG tu, ada diskaun kad sebanyak 20% barangan produk bodyshop till 12 april 2013, untuk PG. BESTKAN?! 

jom, jadilah ahli bodyshop sekarang :) 

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah shopping... best2...tapi dreams unlimited edt sun fresh tu memang sedap baunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak de nya nak shopin dear :)
      ni nampak terus grap. tak pilih-pilih lagi da :D

      #good morning ;)

      Delete
  2. Rasanya dah lama sangat sangat sangat tak beli minyak wangi baru. Yang lame ade pun tak habis2 lagi. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul tu mirul. ni pun PG beli sebab suker wangian dia. sedangkan yang lama masih ada :D encek suami da bisinggggg da tuuuuu :D

      #Gd Morning to u :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images