counting the days

few days ni memang mood tak berapa nak elok. rasanya memang tak akan elok dalam beberapa hari lagi dan akan ambik masa juga ni ;( ni dek sebabkan suami tak akan berada di sisi PG dalam jangka masa yang tak dapat nak dinyatakan dengan pasti. PG harap segalanya akan kembali seperti asal. dan dapat terima keadaan yang terpaksa berjauhan dengan suami. memandangkan keputusan untuk balik umah mak abah khamis ni, da suami buat demi kebaikan suami dan juga PG. PG harap dan berdoa agar segalanya akan pulih seperti sediakala.

sobsob. awak jangan sedih ya T_T
this morning T_T
dear suami, ayang harap abang ok sahaja berada di sana nanti ya ;) 
ayang akan anggap abang pergi ke sana untuk done kan kerja road tour abang seperti biasa. inshaAllah.

#fellas, doakan untuk PG ya. doakan segalanya akan kembali seperti biasa.
salam. PG [uwargh! nak nanges da.sobsob]

Comments

  1. PG...sabar yer... In Shaa Allah...pejam celik2x semuanya akan kembali seperti biasa... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear farah. hopely everything gonna be smooth ;) inshaaAllah.

      Delete
  2. banyakkan bersabar ya PG.. pasti ada hikmah atas apa yg berlaku ini.. be strong dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mak. mak sentiasa sama support PG. sobsob ~ terharu sebab mak care bout PG . uwarghhhhhh! nak nanges nak nanges T_T

      Delete
  3. mmg btul kak yati ni sgt gojesss orgnya. bertabahlahhh wahai k.yati comel, husband akan pergi + blk dgn slmt insyaALLAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear syuhada ;) alahai, tak comel mana la :D
      #salam kenal dari PG ya sayang, thanks ziarah blog akak yang tak seberapa ni ;)

      Delete
  4. Replies
    1. hehe. alahai combi yang comei ;)
      inshaAllah kan syg :)

      Delete
  5. Replies
    1. suami PG sebelum ni kerja pengiklanan. tak tetap la dear. suker tukar-tukar kerja.

      Delete
    2. owh..yeke?hehehe..takpe2.jnji halal kan.

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara