Clinelle UV Defense SPF50 (30ml)

March 11, 2013

Clinelle UV Defense SPF50 (30ml). anyone yang menggunakan produk ni tak? sebab ada iklan baru berlegar-legar kat Tabung Baby PG ;) if ada anyone yang pakai produk ni, boleh la klik gambar kat bawah, kot-kot ada yang berminat kan. ads by Nuffnang, thanks Nuffnang :) ~ waaaa...lamanya tak tulis something bout nuffnang ;( ~

  salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. kakak kita guna produk dari clinelle ni. quite good jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke, ok. bolehla pegi tengok apa yang baru on their product kan :)
      syg, ada foundation dalam bekas warna hijau tu, awak pakai erk? ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images