CARA MENGETAHUI PELAWAT BLOG

March 13, 2013

fellas. tahu tak korang. sekarang ni, kita blogger boleh tahu sapa-sapa bloggers out there yang ziarah atau pun rajin melawat blog kita. wa. bestkan. ini menjadi sebab utama juga, kita akan rajin update blog tau. sebab tahu, kita punya pembaca setia. i mean, ada sahaja readers yang sudi masuk dan of coz la baca apa yang dalam blog kita. dalam stat dashboard blogspot pun, kita boleh tahu apa yang readers baca dekat dalam blog kita sehari-hari. korang pernah check tak? :)

dengan Nuffnangers who recently viewed your blog, yang ada dalam acc nuffnang kita, boleh nampak kat situ siapa yang lawat blog kita hari ini atau ecok atau lusa. terima kasih ya nuffnangers bab sudi lawat blog tepi kaki lima PG. insyaAllah, PG akan terus menulis dan terus menulis melalui pandangan kasar seorang perempuan :D ewah!!!!

terima kasih nuffnangers PG ;)
[sila klik untuk tumbuhbesaran yang melampau ya]

salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. hehehe,, tak sangka, Mieya pon ada.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. morning zam ;)
      tu la, senang nak tahu sapa yang datang melawat kan.
      nanti bolehlah balas jejak sama :)

      Delete
  3. dulu mula-mula fyna pun tak tahu nak check mana.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images