body scrubs by watsons malaysia

March 21, 2013

assalam fellas :) PG baru selesai meeting ni. seperti biasalah kalau meeting mesyuarat ni. ada je perkara di keluarkan. huhu. nanti la PG citer pasal meeting mesyuarat ni. kita citer pasal tajuk petang ni ;) lagi best kan. hehe

ok. anyone yang pegi spa tak? scrub badan pernah cuba dak? sebab PG memang suker buat scrub ni. kalau boleh di amalkan la. bukan apa. kita ni kalau da lama sangat bekerja, mengadap public kan. keluar sana sini. kadang takat membersihkan muka tu, kadang kita rasa suda memadai. erk, jangan tau. kalau boleh, nak juga buang segala bendasing bendasing kecik kecik kat badan tu. ye la, bendasing kecik ni bukannya boleh nampak dengan mata kasar kan ;)

so. PG nak share dengan korang ni. body scrubs dari watsons malaysia ;) PG tak cuba lagi. sebab PG guna scrub dari rx-water punya keluaran. tu tempat bekas company suami PG keja. memang wangi. dan kotoran tentulah keluar. buat sendiri kat rumah je pun boleh. jimat sikit duit dari keluar pi spa and do this scrubs ;)


harga RM 16.90 sahaja.
oh mak gayah!!! murah tu wei ;) jom pi beli sekarang tau. 
sob-sob, PG nak kena pegi kursus 5 hari 4 malam !!! T_T tak mau!

salam. PG

You Might Also Like

12 comments

  1. srcub kite yg sekarang pun belum habis lagi. hehe.. nnt nk try la :P

    ReplyDelete
  2. murah2!!lm tak sental bdn pakai scrub..mihmih~ :P

    ReplyDelete
  3. linda pkai dari bodyshop punye...best. tp nnti boleh try watson punye jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) sekali sekala cuba yang lain kan dear..
      PG ada juga survey bodyshop punya scrub. ok juga ;)

      Delete
  4. hehe. assalam semuanya :)
    PG pun nak try sama . :D

    ReplyDelete
  5. wahhh nampak macam menarik.. nak cubalah nanti hehe

    btw.. PG tak nak ke join GA mak dara hehehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mak cuba la sama :)
      mak, penaja boleh join sama ke mak? kalau boleh, mesti laaaaaa nak join ! :D

      Delete
    2. wa...baru nampak! penaja juga boleh join. mesti la join mak :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images