Beautymate Refining Smooth Nano Cleanser (100g) - set of 4

March 15, 2013

Beauty mate's, hi ;) mari sini. nak bagitau korang yang suker dengan barangan kecantikkan ni. tau-tau je la kan as perempuan, cantik ni perlu untuk diri sendiri. ye dak? yang isteri tu, cantik bukan je untuk diri sendiri, tapi haruslah cantik untuk suami ye dak? hehe. pi tanya mak dara, mak dara sendiri cantik, vouge of course la untuk suami tercinta ;) ar mari. klik sini. kot-kot korang berkenan dengan Beautymate Refining Smooth Nano Cleanser (100g) - set of 4. PG by HisHop ni ;) #mr. nuffnang, jangan marah, saya da lama tak talk pasal awak dengan meriah :D


eeeeehhhh. image tak terang bab crop guna publisher 2007 !

salam. PG

You Might Also Like

1 comments

  1. I wrote a brand new LiveJournal blog post about 20 minutes ago,
    and have Facebook set up to import my blog posts.
    It's already imported all my old ones; just how long can it take for Facebook to check on for brand spanking new blogs, and also to import those to my Facebook notes?.

    My web page :: Paginasamarillas-Atl.Com

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images