Apa itu Evangelist Nuffnang?

March 14, 2013

Evangelist? apa benda tu? ok, mungkin ada yang tak perasan atau mungkin PG orang yang paling last tahu pasal benda ni.


Evangelist Nuffnang [like] satu platform atau program menempatkan brand-brand perkhidmatan telekomunikasi yang sedia ada. macam brand digi. celcom. maxis macam tu. kita join this program dengan choose brand yang kita nak. macam PG, pengguna tegar Digi. so. PG pilih brand Digi kat situ.


kelebihan? yup. bila kita pilih brand yang kita nak, sure la kita nak tahu apa kelebihannya kan. ok. kelebihan yang ini, as PG read, if ada events melibatkan that brand, KITA as a ahli-ahli kecik Evangelist ni akan mendapat jemputan yang pertama dari mereka. mungkin ada syaratnya juga. but its ok. selagi kita boleh have fun dan mendapat kelebihan yang berganda dari perkidmatan yang kita memang pakai, rasanya itu sudah cukup berbaloi-baloi kan? ;)

PG pun baru tahu tentang ni, sedangkan sebelum ini memang da pernah sign up join now Evangelist Nuffnang ni ;D


jom Check out http://digi.nuffnang.com.my for more information.

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. nice sharing PG... and done with Kotex...

    ReplyDelete
  2. terima kasih farah ;)
    PG pun baru tahu benda ni kan :D

    ReplyDelete
  3. saya pilih Samsung... mana tahu kot2 dpt fon free.. hahaha!

    ReplyDelete
  4. hahaha. sapa nak tolak fon free kan nik ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images