Aku Benci Mama!

March 22, 2013

Aku Benci Mama! benci! benci! erk. itu sudah melampau tu :D jangan sayang. tak elok tau. hehe. ni nak jemput korang join sama dengan PG sabtu ni. ecok malam la. tonton drama cerekarama TV3 ecok, as usual malam sabtu jam 10.00 malam. kali ni sure korang wajib tengok. sebab ada si blogger cantik manis, vouge, supermodel, super baik hati, super cute plus super duper la. tak lain tak bukan, the only one Hanis Zalikha ;) uwargh! tak sabar tak sabar nak tengok ;)


dear Hanis, pinjam gambar awak ye ;)
tak sabar nak tonton lakonan awak ecok :D 
korang yang nak tengok, behind the scene drama ni, 
jenguk blog Hanis Z kat SiNi ;)

salam. PG

You Might Also Like

7 comments

  1. Hanis Zalikha mmg ada gaya berlakon... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup :) cuma maybe kena banyak buat latihan lagi.
      tapi part dia nanges, boleh tahan juga :D
      PG pun da join nanges sekali. hehe

      Delete
  2. Ok note.. hrp2 x berebut remote dgn anak2..

    ReplyDelete
  3. Tggu nk tgk dlm youtube je... sabaarr

    Mmg cntik hanis jalikha...

    ReplyDelete
  4. Tggu nk tgk dlm youtube je... sabaarr

    Mmg cntik hanis jalikha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. da tengok ke dear? ;) yup. memang cantik hanis ni kan ;) pure cantik lagi :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images