(VIDEO) Shila Amzah Mohon Maaf dan Nyanyi Lagu Ombak Rindu

February 10, 2013

wehuu. PG da bagitau tadi kan. PG kalau bab-bab artis ni sometimes boleh tertinggal jauh 100 kilometer di belakang :D dan ni pun baru je sekodeng apa yang patut dalam blog abg nara aku tu. siapa? blog beautifulnara.com tu la. sapa lagi. hehe. ok. balik dengan tajuk. itu dia. shila amzah lagi. apasal aku update pasal shila amzah je ni erk? hehe. tak pe la. tak kisah dan tak da sapa larang pun kan ;)

video ombak rindu pula? adoi. aku tak reti la. kenapa mesti shila buat macam ni. tak kan rasa macam orang meroyan ke macam ni? adoi. as peminat. aku rasa, shila tak perlu la sangat buat bagai macam ni. better silent je benda ni kan. insyaAllah, ayah awak sure terima keadaan awak dan cinta hati awak tu. lagi pun, da meluas tahu hubungan korang. jika korang sabar dan terus sabar. i'm sure, pasti hubungan korang akan di terima dan akan di satukan. redha dan tenang dan banyakkan la berdoa. jika awak yakin hubungan yang awak telah jalinkan itu tidak salah dan awak yakin, besabar la. jangan menyesal kemudian hari, sudahlah. as peminat awak. banyakkan berdoa. as abg nara juga kata, banyakkan berdoa. pasti kebahagian akan menjadi milik awak.

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images