Terima Kasih Perdana Menteri - BR1M 2.0

February 16, 2013

assalam and selamat tengahari pula fellas ;)

entry baru nak buat. tapi Br1M da habis ngap. hehe. syukur alhamdulillah. sebelum ni PG juga pernah dapat Br1M yang pertama. syukurlah kan. sapa nak bagi duet free macam ni. kali ni PG sharing dengan suami. cuma dia rm200, PG rm300. lebih sikit. sebab PG yang apply. ahaha. last year, PG sendiri-sendiri pakai :D 



keadaan masa nak ambik Br1M ni


PG sebenarnya tak faham, kenapa nak kena pakai manual style untuk ambik Br1M ni .
kan boleh pakai komputer atau pun laptop .
rasanya lebih mudah .


2 biji kueh paw kat pipi :D

syukur alhamdulillah. mama, abang yang tinggal bujang tu pun dapat. sapa nak bagi ;) tu pun payah-payah nak suruh dok isi. lenguh juga berkata-kata nak suruh isi borang tu. hehe. ar, lepas ni PG nak daftar untuk dapatkan rebet rm200 untuk telefon tu pula. ada yang da isi dan menggunakannya tak? sharing la ;)

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images