terima kasih Mr. GA - Bunga Ros (Ferrero Rocher) selamat sampai

February 14, 2013

tensionnya hari ni. rasa macam tak nak mengadap sapa-sapa. hurm. nasiblah terima titipan dari Mr. Ga yang baik hati sebab sudi hantar bunga coklate :D siap bubuh nama PG lagi. hehe. terima kasih ya Mr. Ga ;) apasal tak hantar handphone ke public pon ke. hehe. ar. kengkawan. ni bukan hadiah sempena hari valentine sedunia je tau. tapi ni hadiah dari bos yang baik hati pasal tahu staff dia semua bebaik belaka. tetttt.. ahaha. to bos. even aku tak tahu siapa penghantar bunga coklate ini. tapi aku tahu juga, itu adalah engko e1-tribe ! :D thanks boss !




salam. PG

You Might Also Like

6 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images