suara rakyat #jaga kesihatan

February 16, 2013

aku pernah bagitau korang tak, selain blog abg nara yang menjadi fav aku, uncle HH blog dan abang ben ashaari blog yang kadang kejap aku panggil abang, kejap uncle juga menjadi fav blog aku. hehe. ni nak bagitau, uncle ben bagitau 'masa untuk jaga kesihatan' kat blog beliau sekarang ni. korang pegi baca sekarang :D

memandangkan musim sekarang pun musim demam, batuk, dan selsema. lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu kan. PG nak turut sama bagitau korang, supaya jaga kesihatan sama ;) sebab last week PG bercuti sama dek kerana kesihatan yang tak berapa tak elok. kenalah Mengadap tuan doktor gomen :D


 ambik number dulu then bayar then masuk bilik 6, number giliran PG '9' kat situ ;)
 

muka PG yang semalaman tak dapat tido sebab demam, batuk dan flu.
kulit muka yang pure sebab tak pakai apa langsung :D

so, korang. jaga kesihatan sama tau. suami selalu kata, 'jika anda rasa kesihatan itu mahal, cubalah sakit'
faham tak? hehe

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Pucatnya muka. Semoga cepat sembuh PG

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah pucat giler kan mia ;)
      now, PG da ok. cuma batuk biasa je la. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. thanks farah !
      i'm ok now ;) cuma batuk sikit je. hehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images