suara rakyat #internet oh internet

February 18, 2013

internet terlampau lambat nak loading. make this entry kena ambik masa setengah jam nak nampak isi kandungnya ;( PG stop sini dulu. ecok pagi jumpa PG lagi ya ;) yang rajin masuk blog PG sekali lagi tu, rajin-rajin la ya bantu klik sekali tabung-tabung PG ;) terima kasih and good nite fellas ;)


salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. broadband Mieya dah capai kuota limit. Maknanya lepas nie, payahlah balas jejak.huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe. dekat kawasan PG tinggal, ade perkidmatan kampung tanpa wayar tau dear, tapi Ya Allah, lambat gillerr. dan ada yang kata, sejak ada benda tu kat sana, line dekat handphone, terganggu sometimes. ;(
    lepas ni nak kena beli broadband yang laju sikit la, baru puas hati nak blogwalking dan make a entry ;)

    ReplyDelete
  3. hehehe sbr eh.mmg internet prob.masalah cuaca kot.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tak tahu la rara.
      kalau malam lagi la, lambat sangat-sangat.
      kalau pakai broaband pun kan, nak kena duduk tempat yang stabil, boleh tarik 3G. hehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images