sinopsis suamiku jururawat - cerekarama tv3

February 09, 2013

Drama Suamiku Jururawat.  wa macam best je kan bunyinya. hey hi. assalamualaikum fellas ! mohon maaf, tak de yang baru dekat blog PG beberapa hari ni. PG tak sihat. demam, batuk dan flu segala. syukur alhamdulillah. hari ni da beransur elok sikit la ;)



ok. berbalik dengan tajuk entri PG ni, nak bagitau korang yang rindu dengan lakonan tomok dan yang suker dengan lakonan tomok tu after kejayaannya beliau membawa watak sebagai kekasih dian dekat movie istanbul aku datang tu kan, ar. kali ni menemui anda, tomok sebagai suami kepada yana samsudin pula. wa. mesti best kan. promo iklan tv3 tu pun da nampak best ;) ok. jangan lupa. akan menemui anda di slot cerekarama pada 09 februari 2013 jam 10.00 malam ini, di tv3.

baca sikit sinopsis kat bawah ni ;)
"Mikhail(Tomok) yang bercita -cita menjadi jururawat, namun disebabkan keputusan tidak begitu memuaskan,dia hanya mampu menyambung pelajaran dalam bidang jururawat. Walaupun tak rela,mereka berkahwin juga. Tanpa diduga, Yana dan Mikhail bekerja di hospital yang sama. Yana tidak mahu dikenali sebagai isteri Mikhail di hospital. Pada masa yang sama, Mikhail cemburu melihat Yana rapat dengan doktor lelaki di sana."
ar menarik kan? jangan lupa nantikan malam ini tau dengan PG. PG pun nak tengok sama ;)

You Might Also Like

6 comments

  1. PG...get well soon occay...take care...

    macam menarik jer cerita ni...rasanya boleh layan lepas tengok Fear Factor... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. i will farah. thanks ya ;) ni pun macam tak larat da duduk lama2 mengadap cik lappy. tapi kalau tak mengadap, rindu pula :)
      ar. boleh la layan lepas tu :D

      Delete
  2. semoga cepat sihat yea.

    Xsabar nak tgk drama ni..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope so Nyue ;(
      thanks ya. ni pun seriously tak larat da.
      hehe. ok tengok, jangan tak tengok :D

      Delete
  3. Sangat menarik lelaki jadi jururawat.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images