SELAMAT PAGI BLOGGER

good morning fellas. uwargh. mata da makin sakit ni. mana dengan mengadap pc, mana nak mengadap fail lagi. erk? mengadap fail pun boleh sakit mata ke? ar. jangan tak tahu. habuk dekat fail yang berkurun lama tu kadang boleh tersebar kat muka kita, tanpa kita sedari. lama-lama mengadap, boleh batuk dan flu dan sakit mata. sebab habuk da masuk mata kan. la ni lagi la PG tak sihat-sihat dari batuk lagi. kena pula part audit fail ni, lagi la akan berlarutan :D

oh, PG perasan ada blogger yang baru masuk blog PG. terima kasih ya blogger ;) insyaAllah, PG free-free nanti, PG akan ziarah korang. yang PG sempat ziarah tu, sila la masuk blog PG lagi ya. bolehlah bantu menyumbangkan 1 Klik dekat Tabung Baby PG kan? ;) terima kasih ya :D


ok. PG tak lama. insyaAllah, jumpa lagi di entry yang lain. 
salam. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara