Segmen : Pencarian Bloglist Feb-Jun Mieya Atiera

February 16, 2013

tak best pula kalau PG just tengok je. tapi tak support blogger sorang ni. memandangkan Mac 2013 belum melabuhkan tirai. so PG join segmen Bloglist yang di anjurkan oleh empunya segmen iaitu Mieya Atirah ;) harap mia terima ya ;)



header blog mia yang comel ;)

#blogger out there, bolehla join segmen mia ni sama ;), 
klik banner header tu ya. tarikh akhir 10 mac 2013. sempat lagi .

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. terima kasih puteri ;)
    hari ni free. mungkin akan cuba menjoinkan diri dengan segmen yang ada.
    insyaAllah ;) Puteri pun join la sama segmen ni ya :)

    ReplyDelete
  2. TQ sudi join segmen Mieya. Btw, Mieya dah masukkan url PG kat bloglist kekal Mieya memandangkan PG rajin komen di blog Mieya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia ;)
      ah'ah, lately suker masuk blog mia.
      blog mia simple, and cara penulisan mia pun PG suker ;)

      #hehe. most welcome.

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images